خدمات اتوماسیون صنعتی دلتا

خدمات گروه ما

گروه PLCKAR24 به صورت تخصصی به ارائه خدمات زیر در زمینه اتوماسیون صنعتی دلتا میپردازد:

  • برنامه نویسی پی ال سی (PLC)
  • مشاوره در زمینه سنسورینگ و تجهیزات مناسب پروژه شما
  • طراحی نقشه و مونتاژ تابلو برق پی ال سی
  • تنظیم پارامترهای کارکردی اینورتر، سروو موتور (Servo Drive) و درایو و تجهیزات کنترل دما
  • راه اندازی کامل پروژه اتوماسیون صنعتی
  • عیب یابی PLC و سایر تجهیزات اتوماسیون

مشاوره فنی برق و اتوماسیون صنعتی

انتخاب تجهیزات برق صنعتی و سنسورها در اجرای صحیح پروژه بسیار مهم است. در صورتی که تجهیزات بر اساس شرایط پروژه انتخاب نشوند؛ امکان بروز حوادث و یا تحمیل هزینه اضافی به کارفرما وجود دارد.

تیم فنی ما با ارائه مشاوره فنی رایگان در خدمت ماشین سازان گرامی است.

روزهای غیر تعطیل ساعت 8 تا 18

برنامه نویسی PLC / HMI

PLCKAR24 به صورت تخصصی به برنامه نویسی اتوماسیون صنعتی دلتا، زیمنس و Xinje میپردازد.

برای ما بسیار مهم است که بهترین گزینه ها را ازنظر هزینه نهایی پروژه و اجرای بی نقص پروژه را به کارفرما ارائه دهیم. تجربه ما در ارائه خدمات اتوماسیون صنعتی با برندهای مختلف، امکان ارائه گزینه‌های متنوع برای اجرا پروژه را فراهم میکند.

عیب یابی و راه اندازی تابلو برق PLC

طراحی و مونتاژ تابلو برق PLC و قدرت، به صورت استاندارد، در عملکرد مناسب دستگاه یکی از مهم‌ترین پارامترها است.

ما در این چند سال، در بسیاری از پروژه‌های عیب یابی تابلو برق ماشین آلات چینی و ساخت داخل، با طراحی غیر استاندارد مواجه شده‌ایم. این موارد در بروز نواسانات برق و بروز اضافه بار به سیستم، منجر به آسیب شدید به تجهیزات الکترونیکی میشود.

تاریخچه اتوماسیون صنعتی دلتا

شرکت دلتا در سال 1971 در تایوان تاسیس شد. هدف اصلی این شرکت ارائه محصولات با هدف ارائه راه حل های نوآورانه در زمینه های تجهیزات صنعتی و مدیریت انرژی بوده است.

تجهیزات رباتیک و اتوماسیون صنعتی دلتا، در سال های اخیر در رده محصولات با کیفیت در مقیاس جهانی و در بازار ایران بوده است. کیفیت بالای طراحی و ساخت بعضی تجهیزات مانند اینورتر دلتا منجر به همکاری در ساخت تجهیزات برای برندهای قدیمی و سطح بالای حوزه اتوماسیون، مانند اشنایدر شده است.

تنوع محصولات اتوماسیون دلتا

تجهیزات اتوماسیون و برق صنعتی دلتا که در بازار ایران موجود است؛ شامل PLC دلتا، HMI دلتا، اینورتر دلتا و سروو موتر دلتا و منابع تغذیه سوئیچینگ میشود.

این قطعات از کیفیت ساخت خوبی برخوردار هستند. برای مثال اینورتر C2000 دلتا یکی از قدرتمندترین گزینه های موجود از نظر قابلیت ها و قیمت مقرون به صرفه در بازار اتوماسیون صنعتی در ایران است. این درایو از پردازنده صنعتی خاصی که ساخت یک شرکت امریکایی است؛ استفاده میکند. این پردازنده امکان ارائه قابلیت های پیشرفته ای به اینوتر دلتا میدهد.

دسترسی مشتریان به رنج وسیعی از تجهیزات با قابلیت ها و امکانات متنوع، دلتا را به پرمصرف‌ترین برند بازار اتوماسیون ایران تبدیل کرده است. از مزایای این تجیهزات میتوانیم به موجودی بالای قطعات، قیمت مقرن به صرفه به نسبت رقبا، کیفیت مناسب و در دسترس بودن متخصص برنامه نویسی اتوماسیون صنعتی دلتا، اشاره کرد.

اتوماسیون صنعتی دلتا

تجهیزات برند دلتا در بازار ایران

تجهیزات اتوماسیون صنعتی دلتا، شامل ۴ دسته کلی میشوند. به کمک این قطعات میتوان بسیاری از کاربردهای رایج در صنعت را پیاده سازی کرد.

PLC

شرکت اصلی در چند دسته مختلف پردازنده هایی با قابلیت های خاص ارائه کرده است. بسته به قابلیت های هر مجموعه از نظر توانایی و قیمت متغییر هستند.

سری dvp این خانواده که بسیار مورد استفاده قرار میگیرد به کمک ماژول های جانبی امکان افزایش ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ، کنترل چند سروو و استپر موتور و کنترل pid را فراهم میکند. همچنین ماژول های تخصصی برای کار با لودسل ها در برنامه نویسی دستگاهای توزین و پکینگ در بازار موجود هستند.

سری های AS قدرت بیشتری ارائه می کند. برای مثال امکان کنترل تعداد بیشتری از سروو موتورها با تولید فرکانس بالاتر و امکانات بیشتر در اجرای دستورات pid از جمله این قابلیت‌ها است.

شرکت دلتا دو نرم افزار WPL soft و ISP soft را برای برنامه نویسی cpuها ارائه کرده است. با نرم افزار WPL Soft میتوان سری dvp و با ISP Soft میتوان هر دو سری پردازنده های دلتا را برنامه نویسی کرد.

هر کدام از این سری ها شامل تعدادی پردازنده و ماژول میشوند که هرکدام بسته به نیاز، قابلیت های متفاوتی دارند.

HMI (رابط کاربری)

برای ارتباط اپراتور با پردازنده دستگاه، شکت دلتا HMI با رنج وسیعی ارائه کرده است. این تجهیزات به کمک ارتباطات صنعتی امکان اتصال به سایر ادواتی که از شبکه های صنعتی پشتیبانی میکنند؛ را دارند.

HMIهای دلتا میتوانند تحت یک بستر شبکه یا همزمان از طریق چند شبکه مجزا ارتباط برقرار کنند. همچنین بعضی از مدل های اچ ام آی دلتا میتواند امکان برقراری ارتباط اینترنتی و از راه دور با سیستم را فراهم کند.

به کمک نرم افزار DOP Soft میتوان اقدام به برنامه نویسی این سری HMI نمود.

اینورترهای دلتا برای کاربردهای متنوع

رنج گسترده اینورتر های صنعتی دلتا توانایی پیاده سازی عملکردهای خاصی را در الکترو موتورها فراهم میکند. محافظت کامل الکتروموتور از ابتدایی ترین قابلیت‌های اینورترها دلتا است. این تنوع باعث افزایش انعطاف در اجرای پروژه اتوماسیون صنعتی با برند دلتا میشود. همچنین طراح پروژه میتواند از این اینورترها در سایر سیستم‌ها با برندهای دیگر نیز استفاده کند.

برای کاربردهای مختلف خانواده های مختلفی توسط شرکت دلتا معرفی شده اند. برای مثال برای شرایط تحت فشار بالا سری B ،معروف به سری سنگین کار، به بازار عرضه شده است. برای کنترل دقیق عملکردهایی نظیر گشتاور و کنترل دقیق موقعیت و کاربری های پیشرفته میتوان از اینورترهای سری C دلتا استفاده کرد. همچنین سری های دیگری نیز به بازار عرضه شده است که اشاره به قابلیت های آنها از حیطه این مقاله خارج است.

سروو درایو دلتا

سروو موتور و کنترلر حرکت (Motion Control) دلتا

سروو موتور های دلتا شامل دو خانواده A و B می‌شوند. در حالت کلی سری A امکانات پیشرفته تر نسبت به سری B ارائه می کند. برای مثال در دقت های بالا سری A رزولوشن بیشتری ارائه می دهد.

امکان پیاده سازی کنترل گشتاور سرعت و کنترل دقیق موقعیت ،به صورت همزمان و بسته به شرایط پروژه، از ابتدایی ترین امکاناتی است که این تجهیزات در اختیار پروژه قرار میدهند.

کیفیت بالای سرو موتور دلتا، منجر به استفاده این تجهیزات در کاربری های فوق دقیق کنترل موقعیت و کنترل محورهای ماشین آلات CNC، مورد استفاده قرار می گیرد.